Barcelona Extreme Sports

21 d’abr. 2010

El pròxim 3 i 4 de juny Barcelona tornarà a estar ple a vessar de: skates, BMXs, motocross, wakeboards, esquis, snowboards i longboards. Tot això i més es podrà troba al Parc del Fòrum de Barcelona, festival organitzat per Movistar.

Ara us faré un petit resum de cada esport que es podràn veure el 3 i 4 de juny a Barcelona.


skate: Esport que es pot practicar sobre qualsevol lloc llis (per no desastabilitzar els patinadors), on l'objectiu és buscar la millor manera de controlar-lo, no és un esport que estigui directament vinculat a competicions, o sigui, es denomina un esport lliure.

BMX: (bicycle moto cross) Modalitat acrobàtica del ciclisme que va ser originat el 1970 a California, desde el 2008 que es un esport olímpic.

motocross: Consta en fer circuits per carretera sense asfaltar i correr amb l'objectiu de quedar primer. El que es veurà a Barcelona serà una mica diferent, serà un motocross freestyle que constarà en eliminatòries fins arribar a una final.

wakeboard: Esport aquàtic que patines per sobre l'aigua sent arrestrat per una barca motora, l'esport va ser una variant de l'esqui aquàtic i snowboard, on el participant va aproximadament entre 28 i 38 km/h.

esquí: Esport de muntanya que consisteix en patinar per sobre la neu, sobre dues taules subjectades a la bota.

snowboard: Esport de muntanya extrem que s'utilitza una taula de snowboard per baixar una pendent de neu, es va convertir en esport olímpic el 1998.

longboard: Skate més llarg del normal, la diferència és que els longboards serveixen per baixar pendents més grans: carreres, slalom... Com que és més ample és més segur i més estable.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

EEEOOOOO jo tinc entes que es al Juliol :S

Els dies 3 i 4 de Juliol al Parc del Forum de Barna:
7 disciplines esportives, 200 riders profesionals, 500 riders amateurs, concerts, bungee, competició de finger skate, graffiti o sigui 70.000 m² de liarla parda.
I totes les zones están obertes al ús públic. El mes gran street park d Europa.
Jo ho vaig seguin per aki:
Keteke

Anònim ha dit...

Mañana y pasado estarán en A Coruña el Movistar Street Tour 2010 luego se van moviendo por el pais os paso la lista de ciudades x donde pasan http://news.keteke.com/

Publica un comentari a l'entrada