sports extrems

13 d’abr. 2010
inaguru aquest blog de esports extrems on hi podreu trobar:
-Informació
-Fotos
-Videoclips
-Entrevistes
-Consells
-Temps
-I altres coses

Si voleu podeu comentar demanant dubtes que tingeu dels esports extrems amb el vostre correu al costat i us contestaré el més ràpid possible.

Gràcies

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, un meu amic em va recomanar aquest blog ja que jo aquests any he començat amb el tema de snowboard, i m'agradaria saber com puc fer el 180º, m'agradaria que em contastesiu al vostre blog mateix.
Gràcies.
Jordi

Xevi ha dit...

Hola Jordi,
sóc en Xevi, jo també faig snowboard com tu, o sigui que t'ho explicaré mitjançant l'experiència.

Suposem que ja saps fer l'oli (sinó el saps fer després hem comentes dient que no el saps fer i jo te l'explico). Doncs mira fas l'oli però d'una manera una mica diferent, has de posar els hombros i els braços mirant cap on tu NO vols girar (d'aquesta manera quant els giris tindràs més impuls). En el moment que fas l'oli ha de girar el cap i els hombros cap on vols girar, d'aquesta manera la taula ja et gira sola, però és millor ajudar-la tu una mica amb les cames.
IMPORTANT: recorda que quant acaves el trick, vas amb la cama dolenta (switch), et recomanu que quant acabis el trick i estiguis estabilitzat giris per anar amb la cama bona.

Sort, però recorda que no hi ha bona neu fins la temporada que ve!
Espero que et vagi bé i que no et facis mal!

Anònim ha dit...

Gràcies Xevi, quan vagi a fer snowboard ja u posaré en pràctica, espero que hem sigui útil.

Anònim ha dit...

Ens dediquem al video aeri amb multicopter, si vols fer el teu video mira la nostra web www.flyequant.es
gaudeix mirant els teus sports extrems amb imatges que et sorprendran, escalada, barranquisme, motos, neu, rafting, piragüisme .Busca un punt de vista diferent.

gracies

Publica un comentari a l'entrada